T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης ΤΣΙΠΡΑΣ στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα στις 28.10.2010







Την Πέμπτη 28-10-2010 πραγματοποίησε επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κος Αλέξης Τσίπρας .
Επισκέφθηκε τα γραφεία της κίνησης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», ο συνδυασμός άλλωστε που υποστηρίζει, μαζί τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ καθώς και άλλες δυνάμεις και ανεξάρτητους πολίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ενημερώθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κο Θανάση Μάλλιο για τα ειδικότερα προβλήματα της περιοχής μας.
Προβλήματα όπως : Των ελεύθερων και των χώρων πρασίνου –Άλσος, Στρατιωτικό Εργοστάσιο, Πλατεία Γεννηματά, MAVA-Ρενώ, Νησίδα κ.α.-. Τις δυσθεώρητες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη και τις τεράστιες δανειακές υποχρεώσεις του νέου μας Δήμου καθώς και πλήθος άλλων που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου μας.
SONY DSCSONY DSCΕνημερώθηκε επίσης για το Αμεσοδημοκρατικό – Διεκδικητικό Αυτοδιοικητικό μοντέλο που προτάσσει η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ως απάντηση στις δύσκολες συνθήκες του Μνημονίου και του Καλλικράτη.
SONY DSCΣτη συνέχεια περιόδευσε στην Πόλη μας μαζί με τον Θ. Μάλλιο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συνομιλώντας και ανταλλάζοντας απόψεις με τους Δημότες πάνω στα ειδικότερα αλλά και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
SONY DSCΟλοκληρώνοντας την περιοδεία του, επισκέφθηκε το πάρκο του τριγώνου στο μνημείο Μικρασιατών, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος το οικολογικό ανοσιούργημα που επιχειρήθηκε να συντελεστεί με την τσιμεντοποίηση ενός ακόμα χώρου πρασίνου στην Πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: