T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Απετράπη η τσιμεντοποίηση χώρου πρασίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια


Απετράπη η τσιμεντοποίηση χώρου πρασίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2010

Η κινητοποίηση των κατοίκων απέτρεψε προσωρινά την τσιμεντοποίηση έκτασης 1,5 στρέμματος στη Νέα Φιλαδέλφεια, που περιλαμβάνεται σε περιοχή όπου δημιουργείται χώρος πρασίνου. Περίπου 500 τόνοι τσιμέντου θα τοποθετηθούν με σκοπό τη δημιουργία της παιδικής χαράς μετά από απόφαση του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας,Στ. Κόντου, την στιγμή που ο ίδιος ως αντιπολίτευση κατήγγειλε παρόμοιες προθέσεις του προηγούμενου δημάρχου για την ίδια περιοχή.

"Επιχειρεί βεβιασμένα να παρουσιάσει έργο" καταγγέλλει η "Δύναμη Πολιτών" για τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας

Η επίμαχη περιοχή βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Γεωργιάδη κι η δημοτική κίνηση "Δύναμη Πολιτών" υποστηρίζει ότι "μετά από τρία χρόνια εγκατάλειψης, η Δημοτική Αρχή της Ν. Φιλαδέλφειας επιχειρεί βεβιασμένα να παρουσιάσει έργο". Παράλληλα, επισημαίνει ότι "η Δημοτική Αρχή της Ν. Φιλαδέλφειας αντί να κάνει παρέμβαση με οικολογικά υλικά, που να συνάδουν τόσο με τον χώρο πράσινου όσο και με τη σύγχρονη λογική και πρακτική ανάγκη των παιδιών και του περιβάλλοντος, επιλέγει την πλήρη τσιμεντοποίηση του χώρου, αποδεικνύοντας την 'οικολογική ευαισθησία' της".

Ο Θ. Μάλλιος, επικεφαλής της "Δύναμης Πολιτών" κι υποψήφιος δήμαρχος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό "Αττική Οικολογική Απάντηση" Κ. Λάσκαρης, ο πρώην δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας Αλ. Λάλος κι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Β. Ματσουκά κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την εκτεταμένη τσιμεντόστρωση του χώρου πρασίνου.σαυρό» της βασιλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: