T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΟΥΣ 700.000 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ


ΣΤΟΥΣ 10 ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!!!

Η οικονομική καθίζηση και τα σκληρά μνημονιακά μέτρα δεν πλήττουν μόνο τις μικρές καθημερινές καταναλωτικές «πολυτέλειες» ή την ομαλή εξυπηρέτηση στεγαστικών δανείων. Αντιθέτως, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις πλέον στοιχειώδεις ανάγκεςτους, όπως αυτή του ηλεκτρικού ρεύματος!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλοι ανεξαιρέτως οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος βλέπουν τουςαπλήρωτους λογαριασμούς να αυξάνονται. Ειδικά για τη ΔΕΗ, για την οποία υπάρχουν στοιχεία, για το 10μηνο του 2010, οι απλήρωτες συνδέσεις νοικοκυριών αλλά και μεσαίων και μεγάλων εμπορικών πελατών φτάνουν τις 700.000. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής πελατειακής βάσης της ΔΕΗ.


Την ίδια στιγμή, οι επισφάλειες της ΔΕΗ στο 9μηνο του 2010, ανέρχονται στα 71,7 εκατ.ευρώ από 48,4 εκατ.ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Βάσει αυτών των δεδομένων, είναι χρήσιμο quiz, να αναρωτηθούν κυβέρνηση – τρόικα, σε τι ποσοστό θα φτάσουν οι απλήρωτοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού σε περίπτωση, που προχωρήσει τελικά η«απελευθέρωση» της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Η οποία «απελευθέρωση», όπως όλοι ξέρουμε, θα βάλει φωτιά στα τιμολόγια κυρίως της οικιακής κατανάλωσης. Μήπως τότε, το 10% φτάσει τα...2/3;


Δεν υπάρχουν σχόλια: