T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!


Οι
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗεργαζόμενοι της ΔΕΗ θα είναι πάντα μπροστά στους αγώνες.
Στηρίζουμε των αγώνα όλων των εργαζομένων και των Εμποροϋπαλλήλων.

Η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν έχει πλέον φραγμούς και επιβάλλει μέτρα με την ανοχή στης κυβέρνησης
Στην ενέργεια αποκαλύπτονται πλέον οι προθέσεις και τα σχέδιά τους που είναι η απαξίωση και η συρρίκνωση της ΔΕΗ και η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.
Η απαξίωση της δυναμικής παρουσίας του Συνδικάτου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το οποίο αγωνίζεται και ενάντια στις σκληρές οικονομικές πολιτικές οι οποίες επιδιώκουν,

  • τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις,
  • την μείωση των μισθών και των συντάξεων,
  • την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου, των δικτύων και των μεταφορών,
  • την αυτόνομη αναπτυξιακή δυναμική της Ελληνικής αγοράς.

Είναι πρόκληση να υποτιμούν την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού χρεώνοντας έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και ότι οι εργαζόμενοι στα ορυχεία στις στοές και στους πυλώνες νυχθημερόν προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αντιστέκεται, στην καταιγίδα των πρωτοφανών μέτρων που επιβάλει η κυβέρνηση σε όλες τις ΔΕΚΟ και τις παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας.

Διώκονται σήμερα προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων όλοι οι εργαζόμενοι που στηρίζουν με την διαχρονική τους προσπάθεια την οικονομία της χώρας προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες με χαμηλά τιμολόγια.
Ταυτόχρονα διώκονται και οι εργαζόμενοι εμποροϋπάλληλοι που καθημερινά στηρίζουν την οικονομία της αγοράς και δίνουν ζωή στη λαϊκή κατανάλωση.

• Στηρίζουμε τον αγώνα των εμποροϋπαλλήλων
• Συμμετέχουμε στη τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 14/12/2010 12:00-15:00.

Καλούμε της διοικήσεις των σωματείων μελών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να επιστήσουν την προσοχή όλων των στελεχών και όλων των εργαζομένων να μην κάνουν χρήση κανονικής άδειας και ρεπό από τις 12 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: