T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΔΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ "ΚΑΜΙΝΗ - ΜΠΟΥΤΑΡΗ - ΣΓΟΥΡΟΥ"!


Ο κ. Στρος Καν "έφτυσε" και "ξεγύμνωσε" κυριολεκτικά τον δήθεν αυτοδιοκητικό χαρακτήρα των εκλογών και στην ουσία υποστήριξε ότι η επιλογή περιφερειαρχών καιΔημάρχων όπως οι κ.κ. Γ. Σγουρός, Γ. Καμίνης, Γ. Μπουτάρης κλπ δεν είναι μόνο επιβράβευση της κυβέρνησηςαλλά και του ίδιου του ΔΝΤ!

Ετσι με μια πολιτική άνεση εξαιρετικής ευρύτητας καιωμότητας ο κ. Στρος Καν εκθέτει ευθέως όλους όσους στο όνομα της "συνείδησής" τους και του "μικρότερου κακού"ψήφισαν Καμίνη, Σγουρό, Μπουτάρη κλπ. Όλοι αυτοί μπορεί να βοήθησαν να απαλλαγεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη από τους κ.κ. Κακλαμάνη και Γκιουλέκα αλλά δεν απέφυγαν την "απρόβλεπτη" θριαμβευτική επικράτηση του κ. Στρος Κάν!

Συγκεκριμένα, ο κ. Στρος Καν, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, σημείωσε πως "Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του ΔΝΤ έγινε κατανοητό. Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουν συγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της ισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων, των πλέον ευάλωτων».


«Όταν τα έλεγα αυτά, μου έλεγαν "ναι, λέγε εσύ", αλλά το ΔΝΤ "είναι φιλελεύθερο», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, σημειώνοντας πως "η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές (στην Ελλάδα) και ότι η κοινή γνώμη έδειξε κατανόηση στο πρόγραμμα του ΔΝΤ και υποστηρίζει την κυβέρνηση".

«Παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα, οι Ελληνες υποχρεώθηκαν να το υποστηρίξουν, έγινε κατανοητό στον πληθυσμό ότι ήταν αναγκαίο και αυτός τελικά υποστήριξε στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση», κατέληξε ο Ντομινίκ Στρος Καν....



iskra 15.11.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: