T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Α.Τ Γέρακα


Η οργάνωση «Διεθνές επαναστατικό μέτωπο/Συναυτουργία τερροριστών-μαχητές της αβύσσου/κομμαντάτο Σεβερίνο Τζιοβάνι», «χτύπησε» με προκήρυξη της σε ιστοσελίδα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη πρόσφατη εμπρηστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Γέρακα.


Στο 1700 λέξεων κείμενό τους, εκτοξεύουν λάβρους εναντίων των ένστολων αλλά και των δημοσιογράφων, ενώ τάσσονται αλληλέγγυοι προς τους συλληφθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.


Μεταξύ των όσων αναφέρουν είναι και τα εξής:

(…)Εμεις αποκυρρήσοντας τη χριστιανικής κοπής θεωρία της ανιδιοτελούς συμπόνοιας προτάσσουμε την ευθύτητα της συντροφικής αλληλεγγύης. Αρεσκόμαστε στην αληθινή προσέγγιση της αλληλεγγύης, Αρνούμενοι να εκλάβουμε τους αιχμάλωτους συντρόφους μας σαν θύματα, βροντοφωνάζουμε την πίστη και τον σεβασμό μας που πηγάζει απο την αξιοπρεπή τους στάση.

(…) Σαν αναρχικοί επαναστάτες δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στο λόγο μας με σκοπό μια διευρυμένη απήχηση και μια οπαδική συγκατάβαση στις πράξεις μας. Δεν γυρεύουμε οπαδούς και χειροκροτητές αλλά ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. Γι' αυτο το λόγο με την κριτική μας κυνηγάμε να επιρρίπτουμε τις ευθύνες εκεί που αντιστοιχούν.Θα εθελοτυφλούσαμε αν ως έναν από τους κύριους λόγους της διαιώνησης της καπιταλιστικής οργάνωσης και αναβολής της επαναστατικής υπόθεσης δεν αντιλαμβανόμασταν την αδράνεια, την ατομική ανασφάλεια, την ιδιοκτησιακή καψούρα και την εθελοδουλία των καταπιεσμένων κοινωνικά στρωμάτων.

(…)Το προσωνύμιο "τρομοκρατική" που προσδίδεται σε όλες τις επαναστατικές ομάδες κατάσυκοφαντησης κάθε επαναστατικού ρεύματος από την κρατική προπαγάνδα του τύπου και κατ' επέκταση από πειθήνιες συμπεριφορές που συναντούνται σε πλατια κοινωνικά στρώματα.
(…) Αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε ένα στρατηγείο του εκμιλιταρισμένου τομέα του εχθρού, μπροστά στα μάτια της αρτίως εκπαιδευμένης ελίτ των δυνάμεων ασφαλείας, δίνοντας στο χτύπημα στρατιωτική χροιά σε μια face to face αναμέτρηση με τον κέρβερο του εχθρού. Σκοπός μας ήταν να αποδείξουμε πόσο εύκολα ο κέρβερος μετατρέπεται σε άκακο σκυλάκι. Με ακόμα σφοδρότερες στο μέλλον θα αποπειραθούμε να διασφαλίσουμε ότι κανένας σκύλος δεν θα κουνήσει πια χαρούμενα την ουρά του.
(…) Επιλέγουμε να γίνουμε μέρος της εκδίκησης και να οξύνουμε την βεντέτα. Να θυμάστε … ίσως να είμαστε εκεί την επόμενη φορά που θα βάλετε το κλειδί στην μίζα του αυτοκινήτου σας ή θα πίνεται τον καφέ σας αμέριμνοι εντός ή εκτός υπηρεσίας Μπορεί αύριο μπορεί σε 1 χρόνο, μπορεί εμείς ή άλλοι κομάντος του διάχυτου αντάρτικου πόλης. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ
ΧΑΡΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣΟΥΡΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΟΥ
ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΤΣΑΚΑΛΟ
ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ/ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΩΝ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ/ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΣΕΒΕΡΙΝΟ ΝΤΙ ΤΖΙΟΒΑΝΙ

Υ.Γ.1
Ανταποκρινόμενοι στα καλέσματα της Ε.Ο. Συνομωσια Πυρήνων της Φωτιάς και των Πολεμιστών Επαναστατικής Συνείδησης καλουμε κι εμείς σε περαιτέρω όξυνση των εχθροπραξιών.
Υ.Γ.2
Χρησιμοποιώντας το όνομα του αμετανόητου επαναστάτη Σεβερίνο Ντι Τζιοβάνι αποδίδουμε φόρο τιμής καθ' οτι στις 1 Φλεβάρη του 1931,δηλαδή 80 χρόνια πριν, εκτελέστηκε από τα τάγματα ασφαλείας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: