T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ >>>ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ





ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Δημοτική Πρωτοβουλία “ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ” καταγγέλει στο δημοκρατικό λαό του Βύρωνα την απαράδεκτη, τρομοκρατική επίδειξη δύναμης και αυταρχισμού της αστυνομίας που «απήγαγε», ξυλοκόπησε και παράνομα κράτησε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ το μέλος της Γραμματείας της παράταξης μας Δημοσθένη Παπαδάτο-Αναγνωστόπουλο.

Η «απαγωγή» και ο ξυλοδαρμός του Δημοσθένη έγινε, χωρίς να προηγηθεί ο στοιχειώδης έλεγχος, 100 μέτρα από το σπίτι του ενώ πήγαινε πεζός προς αυτό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια γειτόνων και περαστικών μέρα μεσημέρι στην Φορμίωνος, από ασφαλίτες και αστυνομικούς με πολιτικά.

Επειδή τα κρούσματα τρομοκρατίας τελευταία πληθαίνουν, δεν μας πείθουν ότι πρόκειται για λάθος. Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα κατά των εργαζομένων και της νεολαίας, που υπαγορεύει το ΔΝΤ και η τρόικα και επειδή ο λαός αντιδρά και διεκδικεί τα δικαιώματα του, προσπαθεί με την τρομοκρατία να κάμψει τις αντιστάσεις του.

Είναι χρέος νομίζουμε κάθε δημοκρατικού πολίτη του Βύρωνα, κάθε συλλογικότητας, συλλόγου ή σωματείου να αντιδράσει και να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές.

Καλούμε τις Δημοτικές παρατάξεις και το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουν θέση. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει την αστυνομοκρτατία στις γειτονιές μας και η αστυνομία να παίξει τον πραγματικό της ρόλο που είναι η προστασία του πολίτη από το έγκλημα και όχι η τρομοκράτηση όσων αγωνίζονται για μιά καλύτερη ζωή, για τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας.

14/1/2011

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: