T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακρόπολης

Αυτό το Σαββατοκύριακο που ο καιρός και η κρίση θα σας κρατήσουν στην Αθήνα, αλλά και όσοι βρεθείτε στην πρωτεύουσα της μνημονιακής πια Ελλάδας, μια επίσκεψη στην Ακρόπολη και μάλιστα στο Μουσείο της θα είναι μια πολιτιστική ανάσα , μια ανάταση ψυχής ...






Είσοδος Κεντρική Πύλη: Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Πύλη επιβατών τουριστικών λεωφορείων: Οδός Μητσαίων.


Τουριστικά λεωφορεία Η αποβίβαση των επιβατών γίνεται στην Οδό Χατζηχρήστου και η είσοδός τους από την Οδό Μητσαίων.


Ώρες λειτουργίας Τρίτη με Κυριακή: 8.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. Δευτέρα: Κλειστά. Ώρα τελευταίας εισόδου: 7.30 μ.μ. Αποχώρηση επισκεπτών από τους εκθεσιακούς χώρους: 7.45 μ.μ. Κλειστά: 1 Ιανουαρίου, 25 Μαρτίου, Κυριακή του Πάσχα, 1 Μαΐου, 25 και 26 Δεκεμβρίου.


Εισιτήριο Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Μειωμένη είσοδος: 3 ευρώ. Ελεύθερη είσοδος (Πληροφορίες για τους επισκέπτες που δικαιούνται μειωμένη ή ελεύθερη είσοδο θα βρείτε εδώ)

. Τρόποι προμήθειας εισιτηρίου: - Εισιτήριο από τα ταμεία του Μουσείου Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό εισιτηρίων που εκδίδουν τα ταμεία κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου.


- Εισιτήριο από την υπηρεσία e-ticketing Στην ιστοσελίδα του Μουσείου διατίθεται ελεγχόμενος αριθμός εισιτηρίων. Η κράτηση αφορά σε έξι (6) προεπιλεγμένες ζώνες. Οι επισκέπτες παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους από τα ταμεία του Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: