T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

OXI ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Κρατική Τρομοκρατία καλά κρατεί...

Την περασμένη Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, ένας συμπολίτης μας βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο της τρομοκρατικής οργάνωσης που λέγεται ΕΛΑΣ.

Την ώρα που γυρνούσε από την βραδινή του έξοδο με την παρέα του, αστυνομικός τους ακολούθησε με το αμάξι, και τους σταμάτησε αρχίζοντας να τους ζητάει ταυτότητες, με φωνές και τσαμπουκά. Για κακή του τύχη, ένας από τους τρεις συμπολίτες μας, δεν είχε ταυτότητα πάνω του. Όταν ο αστυνομικός του φώναξε να τον ακολουθήσει στο τμήμα, εκείνος αρνήθηκε ισχυρίζοντας, όπως είναι λογικό ότι δεν είχε κάνει κάποια αξιόποινη πράξη.

Την στιγμή εκείνη, καταφθάνουν στον χώρο τρία τζιπ της ΕΛ.ΑΣ. από τα οποία κατεβαίνουν αστυνομικοί, με κουκούλες και μη. Αρχίζουν να χτυπάνε το παιδί χωρίς λόγο, όπου βρούνε, του περνάνε χειροπέδες και τον σέρνουνε μέχρι το τζιπ, οδηγώντας τον στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού, που αργότερα κατέφθασε στο τμήμα με δικηγόρο, κατάφερε να πείσει με κόπο τους αστυνομικούς, στις 9 το πρωί, να μεταφερθεί ο γιος του στο νοσοκομείο, όντας σοβαρά τραυματισμένος.

Ο επίλογος όλης αυτής της απαράδεκτης και αδιανόητης ιστορίας είναι πως ο νεαρός νοσηλεύεται από την προηγούμενη Πέμπττη στο νοσοκομείο!

Βιώνουμε όλοι μας, μια πρωτοφανή αστυνομοκρατία, αθώοι άνθρωποι ξυλοκοπούνται, βασανίζονται, στοχοποιούνται. Τα στρατεύματα του κρατικού μηχανισμού για άλλη μια φορά σκορπίσανε τον φόβο και την τρομοκρατία, επιβάλλοντας τους μαύρους νόμους της χούντας.

Σαν νεολαία Συνασπισμού Τρίπολης, δεν καταδικάζουμε έτσι απλά και υποκριτικά το συμβάν, απαιτούμε να τιμωρηθεί ο δράστης αστυνομικός και οι συνεργοί του.

Να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στην κρατική αυθαιρεσία, στην καταπάτηση των βασικών δικαιωμάτων μας.

Εκφράζουμε όμως απερίφραστα την αλληλεγγύη μας, σ’ ένα ακόμη θύμα του μηχανισμού αυτού, που υποτίθεται οτι υπάρχει για να μας προστατεύει. Για μας δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Είναι κομμάτι αναπόσπαστο ενός κράτους και μιας κυβέρνησης που δεν δείχνει κανένα σεβασμό στα βασικά δικαιώματα μας. Τα παραμυθάκια για μεμονωμένα περιστατικά έχουν τελειώσει και η φράση αυτή έχει καταντήσει πια γελοία.

Από την ζαρντινιέρα και τον Γρηγορόπουλο μέχρι την Fee Marie Mayer και τον σύντροφο Δημοσθένη Παπαδάτο, η αστυνομία δείχνει καθημερινά τον εγκληματικό της χαρακτήρα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: