T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Α.Π. Ε .Κ.Α >>>ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

3 Φλεβάρη 2011

TΩΡΑ..

Που οι υπουργοί της κυβέρνησης, χτυπούν και πάλι προσοχές στα «αφεντικά» της Τρόικας και του ΔΝΤ:

Για να καταργήσουν κάθε δημόσιο αγαθό όπως, αυτό της δημόσιας συγκοινωνίας και της δημόσιας υγείας .

Για να καταργήσουν τις συλλογικές συμβάσεις εργαζομένων και στα μέσα μεταφοράς.

Για να επιβάλλουν με το έτσι θέλω την μείωση των μισθών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα, με την επικράτηση των «επιχειρησιακών» συμβάσεων.

ΤΩΡΑ..

Που οι εργοδότες κάνουν πάρτυ γρήγορων και φθηνών σε αποζημιώσεις απολύσεων, προχωρούν σε μείωση μισθών και ημερομισθίων,

και όλων των εργασιακών δικαιωμάτων μετά την ενθάρρυνση που πήραν με την ψήφιση των αντεργατικών νόμων που ψήφισε η κυβέρνηση και είχαν τίτλο «ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ»

ΤΩΡΑ..

Που η τυφλή δικαιοσύνη ψάχνει διευθύνσεις και ονόματα συνδικαλιστών και εργαζομένων που δεν πειθαρχούν στις αποφάσεις …καρμπόν για παράνομες απεργίες.

Που τα «ιερά» τέρατα της «αντικειμενικής» εισαγγελικής δημοσιογραφίας των δελτίων των 8, ξεσπαθώνουν κατά κάθε συλλογικής δράσης ανυπακοής.

Που οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας, δίνουν μαθήματα, αξιοπρέπειας και αγώνα.

Που οι λαοί μιας σειράς γειτονικών χωρών της Μεσογείου ξεσηκώνονται απέναντι στις αντιδραστικές κυβερνήσεις τους διεκδικώντας ψωμί και δημοκρατία.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ Η ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ.

Να γεμίσουμε τις επόμενες 20 ημέρες με δράσεις στην Αθήνα και να προετοιμάσουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ με καλύτερους όρους.

Η ΑΠ ΕΚΑ προτείνει στο ΔΣ του ΕΚΑ

20ήμερο Αγωνιστικών Δράσεων του ΕΚΑ και των Σωματείων

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ μελών της Διοίκησης του ΕΚΑ σε 100 εργασιακούς χώρους της ζώνης ευθύνης του ΕΚΑ και ενημέρωση των εργαζομένων. Αυτός είναι στόχος εφικτός, αρκεί να σκεφτούμε ότι το ΔΣ του ΕΚΑ έχει 31μέλη.Αν το κάθε μέλος του ΔΣ, επισκεφθεί 3-4 εργασιακούς χώρους για να μιλήσει με τους εργαζόμενους, ο στόχος αυτός δεν είναι μόνο εφικτός αλλά και μικρός μπροστά στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι.

ΚΗΡΥΞΗ παναττικής 4ωρης στάσης εργασίας για την Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2011 με αιχμές

Α. Των αγώνα των εργαζομένων στις συγκοινωνίες.

Β. Την πολιτική της Κυβέρνησης, Τρόικας , ΔΝΤ και Εργοδοτών για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ συγκέντρωσης-συναυλίας αλληλεγκύης στους μετανάστες απεργούς πείνας έξω από το κτίριο που βρίσκονται οι μετανάστες στις 11 του Φλεβάρη.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ σύσκεψης διοικητικών συμβουλίων του ΕΚΑ στις 15 Φλεβάρη σε θέατρο της Αθήνας μιας και όπως αποδείχθηκε στην τελευταία σύσκεψη των σωματείων η αίθουσα του ΕΚΑ είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκπροσώπους των Σωματείων, για την ακόμη καλύτερη προετοιμασία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 23 ΦΛΕΒΑΡΗ.

Είμαστε στο πλευρό των απεργών εργαζομένων στις συγκοινωνίες.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Η Γραμματεία

της Αυτόνομης Παρέμβασης ΕΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: