T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής (Επιτροπή Ενέργειας και ΔΕΚΟ) για την εξαγγελία κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ



Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής (Επιτροπή Ενέργειας και ΔΕΚΟ) για την εξαγγελία κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ

Στη χθεσινή (19/4) συνεδρίαση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ και την ουσιαστική παράδοση του ενεργειακού κολοσσού στο ιδιωτικό κεφάλαιο που χρόνια την ‘’ορεγόταν’’, αποφασίστηκαν κινητοποιήσεις με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 6 Μαΐου και έως την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου για τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου πλαισίου και τις ‘’αποκρατικοποιήσεις’’- ιδιωτικοποιήσεις (15/5).

Η απόφασή της αυτή, μας βρίσκει αλληλέγγυους ,όπως αλληλέγγυους θα μας βρει και κάθε αγώνας εργαζομένων που θα αντιτίθεται στη επαίσχυντη λεηλασία του δημόσιου πλούτου και της υφαρπαγής του από τα ντόπια και ξένα κεφάλαια ,διαλύοντας κάθε έννοια κοινωνικού χαρακτήρα με μόνο σκοπό το κέρδος. Θα είμαστε επίσης αλληλέγγυοι σε κάθε σχέδιο παραπέρα κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Καταδικάζουμε την επίθεση στη ΓΕΝΟΠ που εντείνεται την τελευταία περίοδο και την συκοφάντηση των αγώνων της, όπως και την αβάσιμη κινδυνολογία (πχ Μπλακ Άουτ κλπ) που θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Ο λαός έχει συμφέρον να βρεθεί με το μέρος των εργαζομένων.

Επιτροπή Ενέργειας
Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: