T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟ ¼ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΣΟΚ ΜΕ ΔΕΗ : ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ 90.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

Χιλιάδες νοικοκυριά πλέον ,κάτω από τιςτραγικές πολιτικές της κυβέρνησης Γ .Παπανδρέου και τρόϊκα ,αδυνατούν πλέον να πληρώσουν το αναγκαιότερο για τη σύγχρονη ζωή αγαθό ,που δεν είναι άλλο από την ηλεκτρική ενέργεια.

Τα στοιχεία είναι τραγικά και αποδεικνύουν την πολιτική βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο πάνω στην πλάτη του λαού λίγες ημέρες πριν την υλοποίηση της ιδιωτικοποίησης πολλών ΔΕΚΟ,μετατρέποντας τα παραγόμενα αγαθά από αυτές σε προϊόντα, με μοναδικό σκοπό το αυξανόμενο κέρδος για τους νέους ιδιοκτήτες τους αφήνοντας τον λαό δυστυχή στην τύχη του.

Η ΙΣΚΡΑ με συνεχές ρεπορτάζ και αναλύσεις είχε από την αρχή επισημάνει το που τα πράγματα οδεύουν και ποια θα ήταν η κατάληξη.

Το τέλος της κοινωνικής πολιτικής έφτασε με την ταφόπλακα που ονομάζεται ‘’αποκρατικοποίηση’’ και είναι εδώ .

Στοιχεία –Σοκ αποκαλύπτουν πως 84.387 νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται ήδη στο σκοτάδι αφού η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης τους μιας και αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Εντός του 2010 το ρεύμα κόπηκε σε 245.806 παροχές της επιχείρησης (‘’εκτελεσθείσες εντολές’’), καθώς δεν εξοφλήθηκαν τιμολόγια που αφορούσαν συνολικά 273,6 εκ.ευρώ .

Από αυτούς κατάφεραν να πληρώσουν οι 161.419 (164,7 εκ.ευρώ ) αποκτώντας επανασύνδεση ενώ οι84.387 δεν τα κατάφεραν παραμένοντας στο σκοτάδι.

Τα ειδοποιητήρια δε τα οποία εστάλησαν πριν προχωρήσει η ΔΕΗ σε ‘’κόψιμο’’ του ρεύματος το 2010 άγγιξαν τα τεράστιο νούμερο 1.156.373 ,αποδεικνύοντας την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός που πλέον δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες .

Είναι πασιφανές πως μετά τις ‘’αποκρατικοποιήσεις’’ (ιδιωτικοποιήσεις) ,η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο επιφέροντας ίσως το μεγαλύτερο κοινωνικό πλήγμα και οδηγήσει μαθηματικά τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση.

Η ανάγκη υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας αφορά τους πάντες και όχι μόνο τους εργαζόμενους σε αυτές .



ΙSKRA


ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: