T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

S O S ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ S O S



Προχθές στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ-σε έκτατη παρέμβαση-εμφανίστηκε ο υπεύθυνος των παιδικών χωριών SOS και εξέθεσε τα εξής τραγικά γεγονότα..
Τελευταία αυξήθηκαν δραματικά οι προσελεύσεις παιδιών όλων των ηλικιών στα παιδικά χωριά, καθώς οι άνεργοι γονείς τους τα εμπιστεύονται εκεί προκειμένου να τους εξασφαλίσουν τα βασικά που οι ίδιοι αδυνατούν να προσφέρουν.φαγητό & στέγη!!!
Το 81% αφορά παιδιά ελληνικών οικογενειών!!!
Η ώρα του αποχωρισμού είναι τραγική για παιδιά και γονείς, ωστόσο το πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός είναι οικονομικό.τι άλλο.
Καθώς τα παιδικά χωριά
SOS χρηματοδοτούνται από δωρεές και μόνον, τελευταία λόγω της κρίσης τα προσφερόμενα κονδύλια μειώθηκαν πολύ, σε αντίθεση με τους τροφίμους. Ένας επιπλέον ανασταλτικός παράγοντας είναι η φορολόγηση αυτών των δωρεών!...οξύμωρο, ωστόσο φορολογούνται!!! Θα μπορούσα να σας μεταφέρω πολλά γι' αυτή την θλιβερή κατάσταση, μα δεν θα το κάνω.
Θέλω μόνον να ζητήσω την ελάχιστη προσφορά σας σε αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, γιατί τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην επιβίωση..

Στέλνοντας sms στο 54345 & γράφοντας SOS (με τελική χρέωση 2,90) θα βοηθήσουμε έμπρακτα όλα αυτά τα παιδιά που μας χρειάζονται τόσο..

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: