T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Μαραθώνια πορεία ειρήνης την Κυριακή στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη


Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή οι μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας και κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, λόγω της πορείας ειρήνης στη μνήμη του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 08:00 έως τις 19:00 στη διαδρομή λεωφόρο Μαραθώνος, οδός Φειδιππίδου, λεωφόρος Μεσογείων, λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα θα γίνει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος της λεωφόρου Μαραθώνος και στους κάθετους δρόμους από τις 8:00 έως τις 16:30, ενώ στη συνέχεια θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία στο υπόλοιπο τμήμα της διαδρομής και συγκεκριμένα:

-Στη λεωφόρο Μεσογείων από τις 16:30 έως τις 20:00.
-Στην οδό Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της λεωφόρου Μεσογείων και της λεωφόρου Κηφισίας, κατά τις ώρες 17.00 – 20.00
-Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από τις 17:00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Α, σε όλο το μήκος της, κατά τις ώρες 18.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη Λεωφόρο Αμαλίας, στο τμήμα της μαξύ της λεωφόρου Συγγρού και της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από τις 18.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη Σταδίου από τις 18.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη Λεωφόρο Συγγρού από τις 18.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στην Ακαδημίας, από τις 18.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη Ρηγίλλης από τις 18.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη λεωφόρο Κατεχάκη από τις 17.00 έως το τέλος της πορείας.
-Στη λεωφόρο Κηφισίας από 17.00 έως το τέλος της πορείας.

Επίσης, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση των οχημάτων κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής και κατά τις ώρες που θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να παραταθούν, ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας.

Ακόμη παρακαλούνται οι οδηγοί για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στους ανωτέρω δρόμους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα βρίσκονται στα σημεία εκτροπών της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: