T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ από την ΕΕΚ !!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13.09.2010

Η πρωτοβουλία της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας να διανείμει ερωτηματολόγιο και ενημερωτικό έντυπο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά έτυχε ιδιαίτερης απήχησης.

Γονείς και μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να πάρουν στα χέρια τους το φυλλάδιο που εξέδωσε η Ένωση και το οποίο περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητα των παιδιών τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο αλλά και όσα οι γονείς πρέπει να προσέχουν.
Επιπλέον, οι γονείς ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα των εκπροσώπων της Ένωσης να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που τους διανεμήθηκε και το οποίο αφορά σε ζητήματα καταναλωτικής κουλτούρας και συμπεριφοράς τόσο των ιδίων όσο και των μικρών καταναλωτών.
Στο σημείο αυτό, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, μέλη του οποίου συμμετείχαν ενεργά στην πρωτοβουλία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τα καταναλωτικά ζητήματα που αφορούν όλους μας και κυρίως τη νέα γενιά.
Σε ό,τι αφορά στην περιφέρεια, σημαντική είναι και η συμβολή 61 Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων της χώρας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή και προχώρησαν σήμερα στην ίδια κίνηση διανέμοντας το υλικό της Ένωσης στα σχολεία της περιοχής τους.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε επιτάσσει την ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη διαμόρφωση μιας νέας καταναλωτικής κουλτούρας.
Με την πεποίθηση ότι η ενημέρωση και ο προβληματισμός πάνω σε καταναλωτικά θέματα αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας εύχεται «Καλή Σχολική Χρονιά» στους μαθητές αλλά και στους γονείς τους.


Νανή Πολίτου

Αντιπρόεδρος Ενωσης Εργαζομένων Καταναλωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: