T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ




Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρη 2010


Σειρά συναντήσεων με φορείς και εργαζομένους είχε ο Θανάσης Πετράκος στην Αργολίδα»


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Γιώργο Αντωνόπουλου και τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τον Νομού, μετά τη συνάντηση που είχαν με τους εργαζόμενους στον σιδηροδρομικό σταθμό Άργους, επισκέφθηκε τη ΔΟΥ Ναυπλίου. Εκεί είχε μια σύντομη συζήτηση με τον Διευθυντή και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Νομάρχη Αργολίδας, κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νομού και ιδιαίτερα για το ζωτικής σημασίας για την Αργολίδα έργο της εκμετάλλευσης των νερών του Αναβάλου.

Έπειτα ακολούθησε περιοδεία στους χώρους εργασίας των υπαλλήλων της Ν.Α. Αργολίδας και λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση παρουσία αρκετών υπαλλήλων της Νομαρχίας και του προεδρείου του Συλλόγου, στο αμφιθέατρο του Ν.Σ.

Ο Θανάσης Πετράκος εκεί παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού και ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση του σχήματος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


Το απόγευμα έγινε συνάντηση στα προσωρινά γραφεία του Εργατικού Κέντρου Άργους με τη Διοίκηση του Ε.Κ. Η Διοίκηση χαρακτήρισε εκρηκτική την κατάσταση με τα επίπεδα ανεργίας του νομού αλλά και αυτά της ανασφάλιστης εργασίας. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Αγωνιστικής Συνεργασίας τόνισε ότι η αποφασιστική ενίσχυση του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές θα είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των εργαζομένων και στον αγώνα που πρέπει να δοθεί με ενωτικό και μαζικό τρόπο για να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου. Μια πολιτική που η οποία καταστρέφει τις παραγωγικές δυνατότητες της Πελοποννήσου αλλά και όλης της Ελλάδας, αυξάνει την ανεργία και μειώνει το εισόδημα.


Τέλος, σε Συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε ότι Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας είναι οΓιώργος Αντωνόπουλος, επικεφαλής της Νομαρχιακής Κίνησης «Αργολίδα: Κοινωνία των Πολιτών» και ανακοινώθηκε ο πρώτος πυρήνας των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι είναι οι:


1. Γλυκοφρύδης Πέτρος - Φαρμακοποιός - Δ. Ν. Κίου


2. Γρατσέας Κώστας - Φυσικός - Δ. Άργους


3. Καρασταμάτη Μαρία - Βιοκαλλιεργήτρια και παραγωγός παραδοσιακών προϊόντων - Δ. Επιδαύρου


4. Μαραγκός Γιάννης - Ελαιοχρωματιστής - Δ. Άργους


5. Μαρινάκος Στέλιος - Φιλόλογος - Δ. Λέρνας


6. Ξενάκης Γιώργος - Εργάτης - Δ. Άργους


7. Πέτρου Πέτρος - Φυσιοθεραπευτής - Δ. Ερμιονίδας


8. Σιαηλή - Μπακούρη Δήμητρα - Τελειόφοιτη Πολυτεχνείου Πάτρας - Δ. Άργους


9. Χατζοπούλου Αγγελίνα - Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών - Δ. Ναυπλίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: