T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ .. ΤΟΥ Θ.ΠΕΤΡΑΚΟΥ




Καλαμάτα 24/9/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μέγας κίνδυνος για τους αγρότες και την περιφέρεια οι προτάσεις της Μέρκελ και η συμφωνία του πρωθυπουργού για αναστολή των χρηματοδοτήσεων από την Ε.Ε.»

1) Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος, κατά τη συζήτησή του με τους αγρότες της Μεσσήνης, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Στην άτυπη σύνοδο κορυφής των ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες πριν από λίγες μέρες, η κα Μέρκελ απαίτησε τα κράτη που έχουν υπερβολικό έλλειμμα και χρέος αυτομάτως να υφίστανται κυρώσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει αναστολή των χρηματοδοτήσεων απ’ όλα τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε. (Γεωργικό, Κοινωνικό, Αλιείας, Περιφερειακό και Συνοχής), καθώς και την επιβολή χρηματικών προστίμων στις χώρες αυτές.

Είναι προφανές ότι η καμπάνα «χτυπάει» πρώτα απ’ όλα για τη χώρα μας. Η κα Μέρκελ θα απαιτήσει στη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου να θεσπιστούν όλες αυτές οι κυρώσεις. Και ενώ μεθοδεύεται κατ’ επιταγήν του γερμανικού κεφαλαίου ο οικονομικός «στραγγαλισμός» της χώρας μας και κυρίως η οικονομική καταστροφή των αγροτών και της ελληνικής περιφέρειας, ο κ. Γ. Παπανδρέου αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά «βασιλικότερος του βασιλέως», διότι, άκουσον – άκουσον, δήλωσε ότι συμφωνεί με την επιβολή κυρώσεων στις χώρες με μεγάλα ελλείμματα!!!

Είναι ανάγκη να υπάρξει ένα πλατύ μέτωπο αποτροπής όλων αυτών των προτεινόμενων καταστροφικών πολιτικών για τους αγρότες, την ελληνική περιφέρεια και συνολικά τη χώρα μας.

Η αποφασιστική ενίσχυση του συνδυασμού μας θα είναι «όπλο» στα χέρια των Πελοποννήσιων για να αποτραπούν αυτές οι δυσμενείς εξελίξεις. Αλήθεια τι λένε για όλα αυτά οι κύριοι Δράκος και Τατούλης; Θα μιλήσουν για τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν;

2) Αύριο Σάββατο 25/9/2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος θα επισκεφθεί το νομό Κορινθίας.

Την Κυριακή 26/9/2010 θα επισκεφθεί τη Σπάρτη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Θανάσης Πετράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: