T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΜΙΞ ΜΑΜΟΥΘ ......


Μετά την έκθεση για τα 50 χρόνια Αστερίξ, που φιλοξενήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, (Χανιά, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη), η ΜΑΜΟΥΘ ΚΟΜΙΞ επανέρχεται με μια νέα εκδήλωση για την 9η τέχνη.

Μέσα από συνολικά 64 κάδρα, μικροί και μεγαλύτεροι φίλοι των γαλλόφωνων κόμιξ, αμετανόητοι συλλέκτες, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο μαγικό κόσμο των χάρτινων ηρώων τους και να διασκεδάσουν, ταξιδεύοντας στα καρέ της φαντασίας!

Μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων θα δώσουν τη δυνατότητα σε μαθητές των σχολείων της περιοχής, αλλά και των μαθητών των γαλλόφωνων σχολείων, να περιηγηθούν στον πολύχρωμο πλανήτη των κόμιξ και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της δημιουργίας του από γνωστούς καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Η έκθεση αυτή αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια της ΜΑΜΟΥΘ να πλησιάσει περισσότερο τη νεολαία, να της δώσει ευκαιρίες για δημιουργία, για φαντασία και για παιχνίδι, ενώ παράλληλα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων και ...γιατί όχι να συγκινήσει με μνήμες και εικόνες...

Η ΜΑΜΟΥΘ, που διανύει το 30ο έτος ζωής της, ειδικεύεται στις γαλλόφωνες εκδόσεις, ΑΣΤΕΡΙΞ, ΤΕΝ ΤΕΝ, ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ, ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ, ΑΛΙΞ, αλλά και τόσοι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες εκδίδονται με αγάπη και φροντίδα, προκειμένου να διασκεδάζουν και να επιμορφώνουν μικρούς και μεγάλους.

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλλιθέας «Μελίνα Μερκούρη»,
Μεγίστης 18 - 20, Καλλιθέα
24 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου Εγκαίνια 20:00
Είσοδος ελεύθερη

0

Δεν υπάρχουν σχόλια: