T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-9-2010

Με τη συμμετοχή 300 περίπου δημοτών πραγματοποιήθηκε χθες τη Δευτέρα 27/9/2010 στις 8 μ.μ. σε κεντρικό café της Νέας Φιλαδέλφειας η ιδρυτική συγκέντρωση της δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο γιατρό Θανάση Μάλλιο.

Ο Θανάσης Μάλλιος κατά την ομιλία του αφού ευχαρίστησε θερμά τους δημότες που τίμησαν την ίδρυση της Παράταξης, αναφέρθηκε στις δυσχέρειες που αναμένεται να προκαλέσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το μνημόνιο και η εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης», στη μείωση των πόρων των Δήμων και στην απομάκρυνση της διοίκησης από το δημότη. Η ίδρυση της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ήταν αναγκαία απάντηση και στα σχέδια των κυβερνώντων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας από τις δημοτικές παρατάξεις που διοικούν τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Θέλουμε να συναντηθούμε με όλους τους δημότες σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, να μιλήσουμε μαζί τους και κυρίως να τους ακούσουμε, είπε ο Θανάσης Μάλλιος παρουσιάζοντας και την ιδρυτική διακήρυξη της Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Προηγήθηκαν σύντομες εισαγωγικές τοποθετήσεις από μέλη της παράταξης την πρώην Δημοτική Σύμβουλο Νέας Φιλαδέλφειας Βάλια Ματσουκά, τον Κ. Λάσκαρη, Γραμματέα του Φορέα Διαχείρισης και Ανάπλασης Κηφισού και τον Άρη Βασιλόπουλο, αδιόριστο εκπαιδευτικό.

Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι: Βασίλης Μουλόπουλος, βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης και Κώστας Ήσυχος, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, ο Κώστας Διάκος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ο Δικαίος Ψυκάκος, μέλος του Κόκκινου και μέλος της Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, η Νανή Πολίτου υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Κούρκουλας υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΔΕΑ, η Μαρίνα Δίζη πρ. βουλευτής των Οικολόγων, ο Κ. Σπανόπουλος, συγγραφέας και πρ. υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών.
Από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση πολλών γνωστών ονομάτων και πρ. Δημοτικών Συμβούλων από κάθε πολιτικό χώρο.

Δύναμη Πολιτών
Γραφείο Τύπου

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Θανάσης Μάλλιος 6972910075
mail: dynamipoliton@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: