T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Μιλούν οι «εγκέφαλοι» της «Τρόικα»


Ο Βέλγος κ. Σερβάζ Ντερόουζ ήταν αυτός που διαπραγματεύτηκε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών μελών της Ευρωζώνης το (νεοαποικιοκρατικό) Μνημόνιο Συνεννόησης με την κυβέρνηση και το ΔΝΤ.

Ο κ. Πόουλ Τόμσεν είναι αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, ηγείται των αποστολών του Ταμείου στην Αθήνα και διαπραγματεύτηκε εκ μέρους του ΔΝΤ το Μνημόνιο με την κυβέρνηση.

Ο κ. Μπομπ Τραα είναι Ολλανδός και απεσταλμένος του ΔΝΤ, που ανήκει στη σκληρή ομάδα των βορειοευρωπαίων οικονομολόγων, που θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός έκανε «πάρτι» με τα δανεικά των υπολοίπων και ο οποίος πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας, ως επιτόπιος τοποτηρητής!


Και οι τρείς αυτοί τεχνοκράτες, πυρήνας της «νεοαποικιακής» εξουσίας της σημερινής Ελλάδας, μίλησαν στην «Κυριακάτικη Καθημερινή» και είναι αλήθεια ότι ήσαν μάλλον κυνικά ειλικρινείς κα πολύ αποκαλυπτικοί!

Συνοψίζουμε για τους αναγνώστες αυτολεξεί τα λεγόμενά τους:

Τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα είναι χωρίς προηγούμενο (!) σε σχέση με άλλες χώρες (σ.σ. δουλοφροσύνη μέχρις εσχάτων...)
Τα δύσκολα, όμως, δεν πέρασαν αλλά βρίσκονται μπροστά και προσδιορίζονται για το επόμενο δωδεκάμηνο (!) (σ.σ. άραγε μόνο δωδεκάμηνο;)
Η ύφεση θα χειροτερεύσει στη διάρκεια του έτους και θα φτάσει το 4% (!)
Η συνολική εξέταση του προγράμματος θα γίνει τον Αύγουστο. Το πρόγραμμα εξελίσσεται κανονικά και η κυβέρνηση έκανε μια δυνατή αρχή! (σ.σ. πειθήνια σε όλα!). Η δεύτερη δόση του δανείου μπορεί να έχει εξασφαλιστεί αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Κρίσιμα αλλεπάλληλα τεστ θα ακολουθήσουν το επόμενο δωδεκάμηνο. Το Σεπτέμβριο ακολουθεί νέο κρίσιμο «τεστ» για τις Τράπεζες.
Είχαμε προειδοποιήσει το Eurogroup από τα τέλη Μάη του 2009 ότι το έλλειμμα της Ελλάδας θα υπερβεί το 10% και δεν έκανε τίποτα!
Σχετικά με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θεωρούν ότι η προσπάθεια πρέπει να συγκεντρωθεί στον τουρισμό, τη βιομηχανία, τη ναυτιλία, τις υπηρεσίες και τις μεταφορές (λιμάνια) .
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: