T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ ρε "λεβέντη"...


Εχτές εν κρυπτώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Παναγόπουλος λειτουργώντας σαν εκπρόσωπος της κυβερνητικής πλειοψηφίας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των νεοαποικιοκρατών της τρόικας για να συζητήσει μαζί τους άραγε τι;
Μήπως πως οι νεοαποικιοκτράτες θα συνεχίσουν μαζί με τους «προθύμους» υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα καρατομούν τα εργατικά δικαιώματα, θα καταπατούν το σύνταγμα, θα μετατρέπουν τη χώρα σε μπανανία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνάντηση αυτή έγινε χωρίς την έγκριση των οργάνων της συνομοσπονδίας και χωρίς καν να ενημερωθούν οι υπόλοιπες παρατάξεις της ΓΣΕΕ.
Ο κ. Παναγόπουλος φαίνεται ότι γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αντιδράσεις και τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα Κυβέρνησης ΕΕ ΕΚΤ και ΔΝΤ.
Η συνάντηση αυτή μάλιστα έγινε την ημέρα που η ΑΔΕΔΥ κατέθετε μαζί με άλλες κοινωνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις προσφυγή στη δικαιοσύνη απέναντι στο μνημόνιο της ντροπής.
Σε κάθε περίπτωση η στάση αυτή του προέδρου της ΓΣΕΕ δίνει ένα ακόμα χτύπημα στην αξιοπιστία του Συνδικαλιστικού Κινήματος και της στάσης που κρατά η πλειοψηφία, ιδιαίτερα στη ΓΣΕΕ απέναντι στα Κυβερνητικά μέτρα καρατόμησης των εργατικών δικαιωμάτων και της υποταγής της Κυβέρνησης στις εντολές της τρόικας. Είναι η συνέχιση της απαράδεκτης τακτικής της υποταγής στη γραμμή του μνημονίου με χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπογραφή της κατάπτυστης ΕΓΣΣΕ.
Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους θα ξεπεράσουν τις συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και θα ανατρέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούν η Κυβέρνηση μαζί με τη συμμορία της ΕΕ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: