T E Λ Ι Κ Ω Σ. . .Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Τ Η Τ Α . . . . . . . .ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . . . .. ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....




«Η αλήθεια είναι επαναστατική»

Αντόνιο Γκράμσι

Ροή Iskra

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Aνάληψη Ευθύνης απο την "ΣΕΧΤΑ" γιά την εκτέλεση Σ. Γκιόλια


Τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σ.Γκιόλια ανέλαβε με επτασέλιδη προκήρυξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», η «Σέχτα Επαναστατών».

Άγνωστος με τηλεφώνημα υπέδειξε στους συντάκτες της εφημερίδας το ακριβές σημείο στο οποίο είχε αφεθεί η προκήρυξη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η προκήρυξη είναι σε έντυπη μορφή και συγκεκριμένα κείμενο εφτά σελίδων, γραμμένο σε κομπιούτερ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην προκήρυξη της η «Σέχτα», αφού αναφέρεται στη δολοφονία του Σ. Γκιόλια, επιτίθενται με βαρείς χαρακτηρισμούς σε μία σειρά από δημοσιογράφους και εκδότες (Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς κ.ά.), ενώ απειλούν Αστυνομικούς, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπάλληλους, διευθυντές φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.

Η προκήρυξη βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και εξετάζεται. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας Τα Νέα.

Θυμηθείτε τι είχαν γράψει οι τρομοκράτες της ΣΕΧΤΑ στην τελευταία τους προκήρυξη:

"Τώρα ξέρετε ποιος έχει σειρά και η λίστα είναι μεγάλη κουφάλες, θα σας χτυπάμε χωρίς κανένα έλεος. Είναι η μεταφορά του ψυχολογικού και υπαρκτού φόβου στο στρατόπεδο των υπηρεσιών ασφαλείας του κράτους που αντιμάχονται τις δυνάμεις και τους σχηματισμούς της Επανάστασης. Η εκτέλεση του συγκεκριμένου μπάτσου ήταν γι΄ αυτόν το θλιβερό τέλος μιας ακόμα πιο θλιβερής και επαίσχυντης επιλογής...

που ο ίδιος είχε κάνει αποφασίζοντας έτσι και για το τέλος του. Για εμάς τα λόγια που γράφουμε είναι σαν τις σφαίρες, όταν «φύγουν» απ΄ το όπλο δεν μπορούν να επιστρέψουν, πρέπει να βρουν τον στόχο τους. Είχαμε γράψει «αν δεν αρχίσετε να υποβάλλετε παραιτήσεις θ ΄αρχίσετε να μετράτε φέρετρα». Καλά ξεμπερδέματα. Προωθούμε την επαναστατική βία και κατ ΄επέκτασιν τις ένοπλες δολοφονίες εναντίον του ανθρώπινου δυναμικού του συστήματος. Θα τους χτυπάμε με κάθε τρόπο και μέσο. Ως οργάνωση άμεσης επαναστατικής βίας οφείλουμε να περιλαμβάνουμε στους πολιτικούς μας σχεδιασμούς την αντιπαράθεση με τα γουρούνια του κράτους χρησιμοποιώντας τον ανορθόδοξο αστικό πόλεμο που ωφελεί το αντάρτικο πόλης. Δηλαδή χρησιμοποιώντας το ένοπλο μέσο δημιουργούμε χώρους απελευθερωτικής βίας και χρόνους αντιεξουσίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: